Selasa, 7 Jun 2011

Menang Tupperware !

Tercomel dari Biskut Gemox
picture credit to facebook tupperware .


yesss aku menang tupperware ! da na masok 10 kali aku baca sms tu sampai na terjojol biji mata aku . *gimik
hari tu aku ada la masuk contest sms dan menang tupperware ni .
sape yang hantar sms yang ke 100,200,300 dan seterusnya , akan memenangi hamper tupperware bernilai RM50 . dan akan berpeluang memenangi samsung galaxy tab . gila ta na kan ?
al kisahnya pada suatu malam . *ecece 
aku da boring tahap gaban , aku godekgodek la nset mak aku .
tengok sms mak aku ada 800 lebih * pakai hot ticket la
aku cakap  ngan mak aku .

aku : ibu, banyaknya sms .

mak aku : kau mesej la kawan kau ke ape , banyak sangat .

aku : na mesej sape pulak . err ya *nama panggilan aku la*  ada tertengok pesbuk tupperware . kalau hantar sms yang 100,200,300 dan seterusnya bole menang hamper tupperware RM50 .

mak aku : hahh ! ehh hantar la , mana tau ada rezeki menang tupperware . sape na bagi tupperware free . *dan sememangnya mak aku peminat setia tupperware*

aku : ye la ya cuba semampu yang bole * cewahh ayat 

dan sampai tertidotido aku mesej tupperware ni . tapi berbaloi la kan dapat hamper tupperware ;D

2 comments on "Menang Tupperware !"

suhailKOI on 8 Jun 2011 7:34 PG berkata...

waluckygilagabanko!!

Biskut Gemox on 8 Jun 2011 9:10 PG berkata...

alhamdulillah .

rezeki ALLAH bagi ;D

Catat Ulasan

Selasa, 7 Jun 2011

Menang Tupperware !

Tercomel Dari Biskut Gemox
picture credit to facebook tupperware .


yesss aku menang tupperware ! da na masok 10 kali aku baca sms tu sampai na terjojol biji mata aku . *gimik
hari tu aku ada la masuk contest sms dan menang tupperware ni .
sape yang hantar sms yang ke 100,200,300 dan seterusnya , akan memenangi hamper tupperware bernilai RM50 . dan akan berpeluang memenangi samsung galaxy tab . gila ta na kan ?
al kisahnya pada suatu malam . *ecece 
aku da boring tahap gaban , aku godekgodek la nset mak aku .
tengok sms mak aku ada 800 lebih * pakai hot ticket la
aku cakap  ngan mak aku .

aku : ibu, banyaknya sms .

mak aku : kau mesej la kawan kau ke ape , banyak sangat .

aku : na mesej sape pulak . err ya *nama panggilan aku la*  ada tertengok pesbuk tupperware . kalau hantar sms yang 100,200,300 dan seterusnya bole menang hamper tupperware RM50 .

mak aku : hahh ! ehh hantar la , mana tau ada rezeki menang tupperware . sape na bagi tupperware free . *dan sememangnya mak aku peminat setia tupperware*

aku : ye la ya cuba semampu yang bole * cewahh ayat 

dan sampai tertidotido aku mesej tupperware ni . tapi berbaloi la kan dapat hamper tupperware ;D

2 comments:

suhailKOI on 8 Jun 2011 7:34 PG berkata...

waluckygilagabanko!!

Biskut Gemox on 8 Jun 2011 9:10 PG berkata...

alhamdulillah .

rezeki ALLAH bagi ;D

Catat Ulasan

TINGGAL JEJAK KORANG DEKAT SINI TAW !
 

RUMAHBISKUTGEMOX Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal