Sabtu, 10 Disember 2011

no title .

Tercomel dari Biskut Gemox
Assalammualaikum .
hari ni aku tak tau la na story ape .
yang aku tau sekarang aku bosan okeyy .
dulu taim sekolah , nak sangat aku duduk rumah .
asik memonteng jea . sampai muka pun dah jadi macam muka suspek .
sekarang dah habis sekolah , semua kuak aku dah buat . kuat lentang, kuat tergolek .
korang hade ? muehehe .  lepas habis spm ni mak aku suruh masuk driving school.
tapi ta daftardaftar pun kat driving school . duduk jea la rumah melangok tunggu durian jatuh .
na keje pulak aku tade mood . kira serik sikit la .  dulu penah keje kat satu tempat .
bos baik jea . cuma anak dy jea la . macam puaka sikit . macam haram kejam sangat kann ?
aku ingat nak buat bisnes dari rumah jea la . korang bole tak suggest kt aku bisnes ape yg okeyy ?

1 comments on "no title ."

dean on 14 Julai 2012 4:28 PG berkata...

tag awak http://dean-chumell.blogspot.com/2012/07/giveaway-by-eiqa-ain.html

Catat Ulasan

Sabtu, 10 Disember 2011

no title .

Tercomel Dari Biskut Gemox
Assalammualaikum .
hari ni aku tak tau la na story ape .
yang aku tau sekarang aku bosan okeyy .
dulu taim sekolah , nak sangat aku duduk rumah .
asik memonteng jea . sampai muka pun dah jadi macam muka suspek .
sekarang dah habis sekolah , semua kuak aku dah buat . kuat lentang, kuat tergolek .
korang hade ? muehehe .  lepas habis spm ni mak aku suruh masuk driving school.
tapi ta daftardaftar pun kat driving school . duduk jea la rumah melangok tunggu durian jatuh .
na keje pulak aku tade mood . kira serik sikit la .  dulu penah keje kat satu tempat .
bos baik jea . cuma anak dy jea la . macam puaka sikit . macam haram kejam sangat kann ?
aku ingat nak buat bisnes dari rumah jea la . korang bole tak suggest kt aku bisnes ape yg okeyy ?

1 comments:

dean on 14 Julai 2012 4:28 PG berkata...

tag awak http://dean-chumell.blogspot.com/2012/07/giveaway-by-eiqa-ain.html

Catat Ulasan

TINGGAL JEJAK KORANG DEKAT SINI TAW !
 

RUMAHBISKUTGEMOX Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal