Isnin, 10 November 2014

Menginap di Arenaa Deluxe Hotel Melaka

Tercomel dari Biskut Gemox 0 comments

Jap yee BG nak sengih sengih dulu sebelum start mulakan entri ala ala review ni.
Sebelum ni BG tak pernah buat entri ala ala review .
Ni tetibe buat sebab apee ?sbb BG suka baca review orang yang dah menginap kat hotel .
Kekadang bila BG search ehh napee orang tak ramai buat review pasal hotel ini ituu
So BG kekonon nak jugak la sumbangkan review yg tak seberapa . Hihi
Kira ni cerita dah basi r sebab BG tido kat sini pada 9 oktober 2014 lepas .

Apee punya seksa la BG update blog . Setelah sekian lama tulis ,save kt draft . BG sambung tulis lagi baru post . Padahal bukan busy bebenor pun .

Okeyy start cite . BG baru lepas habis praktikal ,so turun melaka ni sebab nak hantar buku log . BG ke melaka naik bas . Malas nak susahkan ibu ambik cuti bagai . Pastu leh la lelepak lelama ngan kengkawan kan . Yelahh dah 3 bulann tak jumpa kot . Nak buat jgk drama luahkan rindu merindu . So lepas sampai MC ,BG terus call akak yg bagi BG sewa kete dia . Then terus gerak ke hotel bersama geng terchenta . Hotel terletak kat jalan ujong pasir . Nasib ada Pak cik waze . Hotel ni terletak kat tepi jalan besar yang amat amat sibuk . Kalau korang yang jenis memang fokus pada pemanduan macam aku *jolok tekak* mmg tak perasan hotel tu ada kat tepi . Haha . Nasib kawan aku bagitau . Yang tak best, parking dia limited . Ada 6 petak . Then reception ada bagitau kat kawan BG yang kat seberang jalan ada lagi parking under hotel ni tapi BG masa tu dah penat, biar la dorang borak kan . Haha

Kat lobi dia memang lawaa . Nampak mewah gitu . Memang terpegun terbeliak mata *jakun*. So bila settle urusan check in, BG and the geng menapak ke lif nak naik bilik , bila dah masuk dalam lif ,kawan BG tanya weh tingkat berape . BG pun blur aa ek ,aku lupa tanya . Masa reception cakap pun BG tak fokus . Penat tak hilang . So patah balik tanya reception bilik BG tingkat berape . Org kt reception ni pun pandang aku cam pelik je . Ahh hiraukan yang penting sampai bilik . Haha .Jom tgk gambo bilik BG

Untuk makluman , BG book guna booking.com . Sbb mse tu tkot tak berapa confirm nak g , so boleh free cancel . Bayar pun time kite sampai kat hotel tu . Kira okey lah kan . Bilik ok la kan . Tilam best . Yang tak best aircond dy je . Aircond tak sejuk langsunggg . Malas nk g buat aduan ke ape memandangkan BG kejar masa nak ke selandar . Then BG tak banyak masa dalam bilik . Ehh ok la ,dah banyak bebel ni . Kang boring je sume . Haha . Kalau ada soalan boleh komen . Tq . Babaiii

Rabu, 29 Oktober 2014

BG JUAL NOVEL TERPAKAI !

Tercomel dari Biskut Gemox 0 comments
Lama rasanya BG tak update blog . Bukan busy tapi ....
Kemalasan yang tak dapat dibendung lagi . Hehehehe .
Haaa,ni BG nak habaqqqq maiii
Sementara BG menganggur bulan ni,*bln dpn dh start keje
BG nk buat jualan novel novel BG yg BG dh baca .
Dari dok dlm kotak tu,baik dijual kan . Lagipun BG baca sekali dua jee .

OKEY STOP MEMBEBELLL..

Bagi sesapee yg berminat boleh follow instagram @novelterpakaizelya
Situ ada info info harga, camne nk contact ke hape .
Tp skang BG tgh dalam proses nak masukkan harga .
Sabar yee syg, satu satu . Novel byk . Patahh lee tgn makk cik yg xruncing ni .
Lagi satu FB :novelterpakaizelya


SELAMAT CUCI MATA U OLLSSSSSS!😘😍😝

Isnin, 10 November 2014

Menginap di Arenaa Deluxe Hotel Melaka

Tercomel Dari Biskut Gemox 0 comments

Jap yee BG nak sengih sengih dulu sebelum start mulakan entri ala ala review ni.
Sebelum ni BG tak pernah buat entri ala ala review .
Ni tetibe buat sebab apee ?sbb BG suka baca review orang yang dah menginap kat hotel .
Kekadang bila BG search ehh napee orang tak ramai buat review pasal hotel ini ituu
So BG kekonon nak jugak la sumbangkan review yg tak seberapa . Hihi
Kira ni cerita dah basi r sebab BG tido kat sini pada 9 oktober 2014 lepas .

Apee punya seksa la BG update blog . Setelah sekian lama tulis ,save kt draft . BG sambung tulis lagi baru post . Padahal bukan busy bebenor pun .

Okeyy start cite . BG baru lepas habis praktikal ,so turun melaka ni sebab nak hantar buku log . BG ke melaka naik bas . Malas nak susahkan ibu ambik cuti bagai . Pastu leh la lelepak lelama ngan kengkawan kan . Yelahh dah 3 bulann tak jumpa kot . Nak buat jgk drama luahkan rindu merindu . So lepas sampai MC ,BG terus call akak yg bagi BG sewa kete dia . Then terus gerak ke hotel bersama geng terchenta . Hotel terletak kat jalan ujong pasir . Nasib ada Pak cik waze . Hotel ni terletak kat tepi jalan besar yang amat amat sibuk . Kalau korang yang jenis memang fokus pada pemanduan macam aku *jolok tekak* mmg tak perasan hotel tu ada kat tepi . Haha . Nasib kawan aku bagitau . Yang tak best, parking dia limited . Ada 6 petak . Then reception ada bagitau kat kawan BG yang kat seberang jalan ada lagi parking under hotel ni tapi BG masa tu dah penat, biar la dorang borak kan . Haha

Kat lobi dia memang lawaa . Nampak mewah gitu . Memang terpegun terbeliak mata *jakun*. So bila settle urusan check in, BG and the geng menapak ke lif nak naik bilik , bila dah masuk dalam lif ,kawan BG tanya weh tingkat berape . BG pun blur aa ek ,aku lupa tanya . Masa reception cakap pun BG tak fokus . Penat tak hilang . So patah balik tanya reception bilik BG tingkat berape . Org kt reception ni pun pandang aku cam pelik je . Ahh hiraukan yang penting sampai bilik . Haha .Jom tgk gambo bilik BG

Untuk makluman , BG book guna booking.com . Sbb mse tu tkot tak berapa confirm nak g , so boleh free cancel . Bayar pun time kite sampai kat hotel tu . Kira okey lah kan . Bilik ok la kan . Tilam best . Yang tak best aircond dy je . Aircond tak sejuk langsunggg . Malas nk g buat aduan ke ape memandangkan BG kejar masa nak ke selandar . Then BG tak banyak masa dalam bilik . Ehh ok la ,dah banyak bebel ni . Kang boring je sume . Haha . Kalau ada soalan boleh komen . Tq . Babaiii

Rabu, 29 Oktober 2014

BG JUAL NOVEL TERPAKAI !

Tercomel Dari Biskut Gemox 0 comments
Lama rasanya BG tak update blog . Bukan busy tapi ....
Kemalasan yang tak dapat dibendung lagi . Hehehehe .
Haaa,ni BG nak habaqqqq maiii
Sementara BG menganggur bulan ni,*bln dpn dh start keje
BG nk buat jualan novel novel BG yg BG dh baca .
Dari dok dlm kotak tu,baik dijual kan . Lagipun BG baca sekali dua jee .

OKEY STOP MEMBEBELLL..

Bagi sesapee yg berminat boleh follow instagram @novelterpakaizelya
Situ ada info info harga, camne nk contact ke hape .
Tp skang BG tgh dalam proses nak masukkan harga .
Sabar yee syg, satu satu . Novel byk . Patahh lee tgn makk cik yg xruncing ni .
Lagi satu FB :novelterpakaizelya


SELAMAT CUCI MATA U OLLSSSSSS!😘😍😝
TINGGAL JEJAK KORANG DEKAT SINI TAW !
 

RUMAHBISKUTGEMOX Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal